software downloads bij esdnow.com
 
web www.softwarekeus.nl

Beginpagina
Site Map
Laatste nieuws

Software voor
Foto's
Effecten
Video's
Multimedia
Website
Presentatie & research
Hulpmiddelen
Beveiliging

Hulpmiddelen die nodig zijn

Cyberlink
* PowerBackup
* PowerDVD Copy
* Power2Go

Intervideo
* DVD Copy

Pinnacle
* Instant CD/DVD en InstantCopy NL

Roxio
* Easy CD & DVD Creator Platinum NL

Symantec
* PQ DriveImage
* Norton SystemWorks NL
* Norton Ghost
* Norton GoBack
* Norton Partition Magic

TechSmith
* SnagIt

Aantekeningen bij de beste nieuwe software
voor Windows XP SP2

Hulpmiddelen die nodig zijn / Symantec

Symantec Norton SystemWorks 2005 Premier Nederlands

Problemen oplossen en voorkomen, en gegevens beschermen, geïntegreerd

Krachtige tools voor het oplossen van computerproblemen en het beveiligen van gegevens

Norton SystemWorks 2005 Premier van Symantec bevat krachtige tools voor het oplossen van computerproblemen en het beveiligen van gegevens. Dit eenvoudige pakket helpt u bij het elimineren van virussen, het maken van backups en het voorkomen van computerproblemen.

Bovendien kunt u met de nieuwe herstelschijf ook gegevens herstellen wanneer Windows niet start.

Virussen automatisch verwijderen. Problemen automatisch oplossen en voorkomen. Pc-problemen terugdraaien. Een volledige reservekopie van het systeem maken.

Deze pagina bevat tips en screen shots
Prijs bij fabrikant
 • € 119,95 SystemWorks Premier Nederlands in doos
Verkrijgbaarheid
Programma en extra's

Bevat, zie ook de gelinkte artikelen

Documentatie
 • SystemWorks 2005 Premier Gebruikershandleiding van 76 pagina's in pdf
 • SystemWorks 2005 Premier Gebruikershandleiding van 76 pagina's
 • Norton Ghost 9.0 Gebruikershandleiding van 110 pagina's in pdf
 • Ondersteunde opslagapparaten en NIC-stuurprogramma's van 30 pagina's in pdf
 • Norton Ghost 2003 Getting Started van 8 pagina's in pdf
 • Norton Ghost User Guide van 221 pagina's in pdf

Tips en screen shots voor Symantec Norton SystemWorks 2005 Premier Nederlands

Tip: In noodgevallen kunt u de pc opstarten vanaf nooddiskettes of vanaf cd. Maak 2 nooddiskettes om een pc die problemen heeft met de harde schijf opnieuw op te starten, of om een infectie door virussen van een andere pc van buitenaf te verhelpen. De tekst in het Helpbestand helpt u verder: zie in de index onder nooddiskettes..

Tip: N.B.: vanaf de cd en vanaf nooddiskettes kunt u een aantal schijfproblemen verhelpen en ook op virussen scannen voordat de pc is opgestart

Ook bij Norton SystemWorks wordt meteen Norton AntiVirus geïnstalleerd. Als u Ja kiest, wordt van tevoren uw pc goed nagekeken, zodat geen virus de kans krijgt om de installatie te verstoren

 

Meteen na het installeren worden behalve de virusdefinities ook alle onderdelen van Norton SystemWorks bijgewerkt, het programma is dan meteen up-to-date

De eenknopscontrole kunt u zodanig instellen dat er bijzonder effectieve scans iedere week automatisch worden uitgevoerd. Zelf bepaalt u wat er wordt gescand. Ook Norton SystemWorks kunt u tot in detail configureren; terugkeren naar de standaardinstellingen is geen enkel probleem

 

Een van de meest gewaardeerde onderdelen van Norton SystemWorks is Speed Disk. In de standaardinstelling zet het de meest gebruikte programma's vooraan op de harde schijf, ook dit kunt u als u wilt aanpassen

 

Hoe werkt dat? voor Symantec Norton SystemWorks 2005 Premier Nederlands

Programma up-to-date houden

Op deze pagina kunt u uit alle updates en meer zelf bepalen wat u wilt downloaden

Ondersteuning en ontwikkeling

De technische ondersteuning begint hier

Waarvoor gebruikt men Symantec Norton SystemWorks 2005 Premier Nederlands

 • Norton SystemWorks 2005 van Symantec is de slimste manier om computerproblemen op te lossen en uw waardevolle gegevens te beschermen. Deze gebruiksvriendelijke software helpt u bij het verwijderen van virussen, het voorkomen van computerproblemen en het herstellen van uw computer in een werkende staat. Met de verbeterde One Button Checkup is het nu nog makkelijker om computerproblemen op te sporen en te repareren.
 • Met One Button Checkup kunt u snel veel voorkomende computerproblemen opsporen en herstellen.
 • LiveUpdate downloadt automatisch beveiligingsupdates, zodat uw computer ook is beschermd tegen nieuwe bedreigingen.
 • U krijgt bij de aanschaf van Norton SystemWorks 2005 een jaar lang gratis beveiligingsupdates; daarna kunt u een jaarabonnement nemen voor verdere updates.
 • Norton AntiVirus: NIEUW! Norton™ Internet Worm Protection stopt wormen op het punt waar deze proberen binnen te komen.
 • NIEUW! QuickScan detecteert en verwijdert virussen nadat beveiligingsupdates zijn geïnstalleerd.
 • Verwijdert automatisch virussen, wormen en Trojaanse paarden.
 • Scant en repareert bijlagen bij expresberichten, inkomende en uitgaande e-mailberichten en andere bestanden.
 • Detecteert spyware en bepaalde bedreigingen die niet van virussen afkomstig zijn, waaronder adware en programma's die toetsaanslagen vastleggen.
 • Norton Utilities: Optimaliseert de bestandsopslag waardoor de harde schijf sneller wordt.
 • Detecteert en herstelt automatisch veel Windows®- en schijfproblemen.
 • Norton GoBack: NIEUW! In de modus SafeTry wordt een tijdelijke omgeving gemaakt waarin u nieuwe programma's kunt testen of wijzigingen aan het systeem kunt goedkeuren of afkeuren.
 • NIEUW! Met de vertrouwde, intuïtieve zoekbalk kunt u snel de bestanden of mappen terugvinden die u wilt herstellen.
 • Herstelt uw schijfstation in een eerdere goed werkende staat na een systeemcrash, mislukte software-installatie, gebruikersfout, virusaanval of ander probleem.
 • De hoeveelheid opgeslagen geschiedenisgegevens is afhankelijk van de beschikbare schijfruimte. De maximale hoeveelheid geschiedenisgegevens op FAT32-bestandssystemen is 4 GB.
 • U kunt alleen de bestanden of mappen die u nodig hebt, of een volledig station herstellen.
 • CheckIt Diagnostics: NIEUW! Geeft u een snelle en grondige evaluatie van de hardware.
 • System Optimizer: NIEUW! Biedt een overzichtelijke interface waar u instellingen van Windows XP op eenvoudige wijze kunt beheren en aanpassen.
 • Extra tools voor het oplossen van problemen: NIEUW! Norton Cleanup verwijdert nu ook tijdelijke bestanden en websites die u pas heeft bezocht, evenals andere onnodige bestanden die zijn overgebleven van internetsessies.
 • Connection Keep Alive voorkomt dat inbelverbindingen met het internet worden verbroken.

 

 

Symantec (Nasdaq: SYMC), wereldwijd leider in informatiebeveiliging, introduceert Norton SystemWorks 2005, de nieuwste versie van de suite voor het oplossen van computerproblemen. Norton SystemWorks 2005 bevat voor het eerst een volledige versie van Norton GoBack, waarmee gebruikers ernstige computerproblemen kunnen oplossen door hun PC terug te zetten naar een tijdstip waarop het systeem nog goed functioneerde en de data nog intact was.

Norton SystemWorks 2005 bevat een volledige versie van Norton AntiVirus 2005. Norton SystemWorks 2005 bevat tevens Smith Micro Software’s (Nasdaq: SMSI) CheckIt Diagnostics, voor een snelle en grondige evaluatie van PC-hardware. Daarnaast bevat Norton SystemWorks 2005 een aantal producten om problemen te voorkomen en op te lossen. Norton Utilities spoort problemen op en optimaliseert de harde schijf. Een verbeterde versie van One Button Checkup maakt het mogelijk om veelvoorkomende problemen op de computer op te sporen en te verhelpen. Norton Cleanup biedt een intuïtieve methode voor het verwijderen van overbodige internetdata als cookies, cache en historie, die ruimte in beslag neemt en de systeemprestaties negatief beïnvloedt. Een andere feature is System Optimizer waarmee gebruikers de Windows XP-instellingen vanaf één locatie kunnen beheren. Daardoor is het makkelijker om snelkoppelingen te beheren en zelfs registerinstellingen te veranderen.

Norton GoBack: De klok terugzetten
Norton SystemWorks 2005 bevat Norton GoBack 4.0, de nieuwste versie van Symantec’s dataprotectie-tool voor het terugzetten en terugvinden van data door het ongedaan maken van ernstige computerproblemen zoals systeemcrashes, virusschade en mislukte software-installaties. Gebruikers kunnen eveneens met een gerust hart nieuwe programma’s testen door gebruik te maken van SafeTry Mode. Met deze unieke feature van Norton GoBack 4.0 kan men een tijdelijke systeemstatus creëren om software uit te proberen en kunnen veranderingen geaccepteerd of geweigerd worden. Norton GoBack 4.0 is een waardevolle tool voor PC’s die door meerdere mensen worden gebruikt. De mogelijkheid gebruikersveranderingen ongedaan te maken is zeer belangrijk bij het terugvinden van bestanden of mappen die per ongeluk door andere gebruikers zijn verwijderd. Met een simpele ‘undo’-functionaliteit kunnen gebruikers fouten snel herstellen of bestanden redden.

Norton AntiVirus: Bescherming tegen blended threats
Norton SystemWorks 2005 beschermt de PC tegen de nieuwste virusbedreigingen met Norton AntiVirus. Norton AntiVirus is uitgerust met een nieuwe Internet Worm Protection-technologie, die gebruikers beschermt tegen nieuwe types gecombineerde internetwormen, die zich snel verspreiden en het systeem aanvallen via verscheidene ingangspunten. Door de capaciteit om ook non-virus bedreigingen zoals spyware, adware en keystroke logging programma’s te detecteren, biedt Norton AntiVirus optimale bescherming tegen internetbedreigingen.
Quick Scan, een aanvullende feature van Norton AntiVirus 2005, biedt een pro-actieve defensielijn tegen virussen. QuickScan scant systemen automatisch wanneer de nieuwste virusdefinities zijn ontvangen en verwijdert bedreigingen onmiddellijk. Norton AntiVirus 2005 heeft tevens Enhanced PreInstall Scan waarmee infecties die al in het geheugen zitten, kunnen worden gedetecteerd en verwijderd. Norton AntiVirus 2005 biedt daarnaast de gebruikelijke automatische verwijdering van virussen, wormen, Trojaanse paarden en instant messaging-bedreigingen; spyware-detectie; scannen en opschonen van inkomende en uitgaande e-mails en bijlagen; en detectie van virussen in gecomprimeerde bestanden.

Norton SystemWorks 2005 Premier
Symantec introduceert tevens Norton SystemWorks 2005 Premier, met alle componenten van Norton SystemWorks 2005 en aanvullende uitgebreide computer back-upfaciliteiten om systemen moeiteloos draaiende te houden. Norton SystemWorks 2005 Premier bevat de nieuwe Symantec Recovery Disk waarmee een gebruiker een systeem dat niet wil opstarten, kan herstarten, systeemfixes en virusscans kan uitvoeren, back-up images kan opslaan en bestanden kan redden. Deze functie werkt zelfs wanneer het besturingssysteem van de computer niet reageert. De Symantec Recovery Disk werkt met NTFS- en FAT-volumes. Norton SystemWorks 2005 Premier bevat tevens Norton Ghost 9.0, de nieuwste versie voor disk imaging.

 


Kenmerken

Met One Button Checkup kunt u snel veel voorkomende computerproblemen opsporen en herstellen.

LiveUpdate™ downloadt automatisch beveiligingsupdates, zodat uw computer ook is beschermd tegen nieuwe bedreigingen.*

Norton AntiVirus™

NIEUW! Norton™ Internet Worm Protection stopt wormen op het punt waar deze proberen binnen te komen.
NIEUW! QuickScan detecteert en verwijdert virussen nadat beveiligingsupdates zijn geïnstalleerd.
Verwijdert automatisch virussen, wormen en Trojaanse paarden.
Scant en repareert bijlagen bij expresberichten, inkomende en uitgaande e-mailberichten en andere bestanden.
Detecteert spyware en bepaalde bedreigingen die niet van virussen afkomstig zijn, waaronder adware en programma's die toetsaanslagen vastleggen.

Norton Utilities™

Optimaliseert de bestandsopslag waardoor de harde schijf sneller wordt.
Detecteert en herstelt automatisch veel Windows®- en schijfproblemen.

Norton GoBack™

NIEUW! In de modus SafeTry wordt een tijdelijke omgeving gemaakt waarin u nieuwe programma's kunt testen of wijzigingen aan het systeem kunt goedkeuren of afkeuren.
NIEUW! Met de vertrouwde, intuïtieve zoekbalk kunt u snel de bestanden of mappen terugvinden die u wilt herstellen.
Herstelt uw schijfstation in een eerdere, goed werkende staat na een systeemcrash, mislukte software-installatie, gebruikersfout, virusaanval of ander probleem.**

Norton Ghost™

NIEUW! Dankzij "Hot imaging" kunt u backupimages maken zonder Windows opnieuw op te starten. (Alleen beschikbaar onder Windows® XP/2000 Pro.)
NIEUW! Door alleen backups van nieuwe en gewijzigde gegevens te maken bespaart u tijd en schijfruimte. (Alleen beschikbaar onder Windows XP/2000 Pro.)
NIEUW! Met de geplande backups kunt u de backupimage up-to-date houden. (Alleen beschikbaar onder Windows XP/2000 Pro.)
Kan van alles op een harde schijf of partitie een backup maken.
Werkt met een groot aantal verschillende soorten harde schijven en verwisselbare media.***

CheckIt® Diagnostics

NIEUW! Geeft u een snelle en grondige evaluatie van de hardware.

System Optimizer

NIEUW! Biedt een overzichtelijke interface waarmee u instellingen van Windows XP op eenvoudige wijze kunt beheren en aanpassen.

Extra tools voor het oplossen van problemen

NIEUW! Norton™ Cleanup verwijdert nu ook tijdelijke bestanden en websites die u pas heeft bezocht, evenals andere onnodige bestanden die zijn overgebleven van internetsessies.
Connection Keep Alive voorkomt dat inbelverbindingen met het internet worden verbroken.

* Norton SystemWorks 2005 Premier is inclusief een jaar lang gratis beveiligingsupdates; daarna kan een jaarabonnement worden genomen voor verdere updates.

** De hoeveelheid opgeslagen geschiedenisgegevens is afhankelijk van de beschikbare schijfruimte. De maximale hoeveelheid geschiedenisgegevens op FAT32-bestandssystemen is 4 GB.

*** Op http://www.symantec.com/sabu/ghost/ghost_personal vindt u een bijgewerkte lijst met compatibele schijven.

 • meer informatie:klik op de links op deze pagina
  De lettergrootte op deze site kunt u zelf regelen in de menubalk van uw browser. Dat maakt het lezen een stuk prettiger!
  Over ons | Bijgewerkt 30-12-2005 | ©2003-2004 Softwarekeus.nl | researchsoftware.nl | shop.esdnow.com www.softwarekeus.nl