software downloads bij esdnow.com
 
www.softwarekeus.nl
       
 

Beginpagina
Site Map
Laatste nieuws

Software voor
Foto's
Effecten
Video's
Multimedia
Website
Presentatie & research
Hulpmiddelen
Beveiliging

Beveiliging actueel
Kaspersky:
* Actuele situatie
* Antivirus
* AntiHacker

Bullguard:
* Actuele situatie
* Bullguard 5.0, Anti-virus, Firewall & Backup

Aantekeningen bij de beste nieuwe software
voor Windows XP SP2

Beveiliging: de situatie onder controle / Symantec

Kaspersky Antivirus en Antihacker

Zeg nee tegen virussen en hackers

Virussen, spyware, pornware en andere data dreigingen moeten niet in staat zijn om uw acties op het internet te verstoren met deze KAV Personal antivirus software. Thuisgebruikers dienen dezelfde optimale beveiligingsniveaus te genieten als zakelijke PC gebruikers daarom dat Kaspersky Labs met KAV Personal antivirus de thuisgebruiker alle veiligheid biedt zonder enige verdere consessies.

Deze pagina bevat tips en screen shots

Kaspersky Anti-Hacker, de personal firewall die door Kaspersky is ontwikkeld, biedt u een betrouwbare beveiliging tegen al deze dreigingen. Het product kent een flexibele configuratie en een vijftal beveiligingsniveaus ter bevordering van het bedieningsgemak.

Deze pagina bevat tips en screen shots
Prijs bij fabrikant
  • € 39,95 Nederlands ESD download
Verkrijgbaarheid
Programma en extra's
Documentatie

Tips voor Kaspersky Antivirus en AntiHacker

Nieuwe IT-mogelijkheden, nieuwe bedreigingen

Virussen, hacker aanvallen en andere cyber bedreigingen zijn nu een deel van het allerdaagse leven. Malware die zich verspreid via het internet, hackers die vertrouwelijke gegevens stelen en mailboxen die worden overspoeld door spam zijn de prijs die we betalen voor het computergemak. Elke onbeschermde computer en netwerk is kwetsbaar.

Uw computer is niet veilig

Thuisgebruikers kunnen waardevolle persoonlijke gegevens kwijtraken met een onnadenkende klik op de verkeerde website. Kinderen wisselen spelletjes uit samen met virussen. U krijgt een email die verzoekt om een update van uw betalingsgegevens, en een hacker heeft toegang tot uw bankrekening. Een achterdeurtje wordt ingebouwd in uw computer en uw PC verandert in een zombie, die spam uitspuugt.

Onderschat de risico's

En het zijn niet alleen de thuisgebruikers die lijden. Voor bedrijven zowel grote als kleine, zijn de risico's groot. Vitale informatie misvormt door virussen, financiële gegevens misbruikt door cybercriminelen, en bergen spam die ROI terugleiden tot menselijke en technologische oplossingen: een efficiënte risico beheersingsstrategie is het hart in bedrijfssucces.

Nieuwe technologie – Nieuwe oplossingen

Terwijl de cyber dreigingen zich ontwikkelden, deed de software om die dreigingen tegen te gaan dat ook. Geavanceerde antivirus oplossingen die zelfs de meest complexe nieuwe virussen kunnen detecteren zijn nu beschikbaar. Nieuwe anti-hacker programma's, ontworpen om de meest onzichtbare hacker aanvallen te identificeren, kunnen uw computer verbergen op het internet. En de nieuwste anti-spam producten filteren tot op 99% van alle ongevraagde mail, zodat uw computer beschermt is tegen schadelijke codes. Deze anti-spam producten besparen u tijd en middelen.

Een gewaarschuwd mens telt voor twee

Als een bijkomstigheid voor het verlenen van een brede assortiment aan messcherpe oplossingen, geloven wij bij Kaspersky Lab dat informatie een essentieel onderdeel is van veilig computergebruik. Deze sectie van onze website biedt informatie betreffende alle huidige dreigingen, variërend van eenvoudige omschrijvingen tot diepgaande analyses en de Kaspersky Lab Virus Encyclopedie, een uitgebreide bibliotheek met virus beschrijvingen.

Hoe werkt dat? voor

Programma up-to-date houden

Op deze pagina kunt u uit alle updates en meer zelf bepalen wat u wilt downloaden

Ondersteuning en ontwikkeling

De technische ondersteuning begint hier

Waarvoor gebruikt men Kaspersky

  • Eenvoudig in gebruik, zelfs voor onervaren PC gebruikers;
  • scant alle inkomende en uitgaande email;
  • scant email bestanden in de bijlage, ook gezipte bestanden;
  • Heuristic analyse beveiligd zelfs tegen onbekende en recente virussen;
  • iChecker™ technologie garandeert een unieke scan snelheid;
  • professioneel, 24x7 gebruikers support.
  De lettergrootte op deze site kunt u zelf regelen in de menubalk van uw browser. Dat maakt het lezen een stuk prettiger!
  Over ons | Bijgewerkt 30-12-2005 | ©2003-2004 Softwarekeus.nl | researchsoftware.nl | shop.esdnow.com www.softwarekeus.nl